Αποστολές - Παραλαβές προϊόντων

Αποστολές Προϊόντων

  • Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό.
  • Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.
  • Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενη courier. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου».
  • Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3.5kgr, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης (παράδοση στο πεζοδρόμιο) σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.

Έξοδα αποστολής

  • Για τις αποστολές με courier, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 50€, ενώ για όλες τις υπόλοιπες το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00€.
  • Οι παραγγελίες με αντικαταβολή έχουν επιπλέον επιβάρυνση 2,00€ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.
  • Για παραλαβή από κατάστημα δεν έχετε καμία επιβάρυνση.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «άμεσα διαθέσιμο» κυμαίνεται από 2 μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες.

Η παράδοση σε περιοχές εντός Θεσσαλονίκης γίνεται αυθημερόν.

Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω αυξημένου όγκου δεμάτων της εταιρίας Courier, που συνεργαζόμαστε, δεν φέρει ευθύνη η εταιρία μας.

Για οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία σας ή τον αριθμό Voucher της αποστολής ,  μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2313 111445 ή στο info@biohealthyfood.gr